HTML

Házunk és Otthonunk Úriban

Családunk otthonának, házának blogja

Rovatok

Friss topikok

Címkék

Munkálatok

eclipse86 2012.04.22. 13:25

Nagy munkálatok zajlattok a portánkon az elmúlt napokban.

A tápiószecsői tüzéptelepről megrendeltünk 1 köbméter sódert és 2 mázsa cementet, továbbá a leendő tűzrakó kialakításához 100db putnoki téglát. A sülysápi vasboltból kiszállították a további anyagokat, alkatrészeket a kerítésépítéshez.

Zoli a villanyszerelő a kollégájával töltött egy napot itt, kialakítva a 380V-os kiállásokat, mert bár volt ipari áram a dobozban, kiállása nem volt. Továbbá kapcsoló csere történt a garázsban, és hátravezették az áramot a tyúkudvarba, a leendő csibeneveldébe, azaz a kisebbik ólba, és beszerelték az infrát.

Karesz és Laci segítségével elkészült a konyhakertet leválasztó vaskerítés, felhasználva a korábbi kerítés beton aljzatának egy részét, ahová kellett pedig még öntöttek betont. A betonrács tetejét leflexezték, a kaput meghegesztették. Így már kívül tartható a kutya az ágyásoktól, illetve Mollika is kívül tartható, bár ő bejöhet, mert nem tesz kárt a növényekben, és nem is ássa át magát a szomszédhoz mint Álmos kutya. :)

Továbbá a baromfi udvar is új kerítést és kaput kapott, jó széles beton biztonsági szegéllyel a kutya beásása ellen. Kabóca klórmésszel kikente a csirkeneveldét, majd másnap ki is meszelte. Ezáltal kijelenthetjük, hogy a baromfi udvar és nevelde teljesen készen áll a csirkék fogadására. :) Megvan a terménydarálónk, a forgács, és két mázsa kukorica is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uriotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr124466384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása